Consulten

Een helder advies

Het goed leren voeden en slapen verloopt in stapjes. Omstandigheden, baby’s en moeders verschillen waardoor standaard advies, boeken of het internet je mogelijk niet verder helpen. Een consult kan dan uitkomst bieden omdat het om maatwerk gaat. Samen met jullie bekijk ik welke factoren van invloed zijn. Aan de hand daarvan maken we een plan dat in lijn is met jullie wensen en conditie. Het doel is om zowel liefdevol en ontspannen te voeden als efficiënt. De meeste consulten leiden ook tot een tijdsbesparing. In een consult kijk ik zowel naar de kwaliteit van voeden, slapen als het wakker zijn. Het gaat om het vinden van een gezonde balans. Energie is de basis om samen met je baby te kunnen genieten.

Consult aan huis of op de praktijk

Als er problemen zijn met het voeden of slapen, is een persoonlijk consult waarin ik jou en je baby kan zien de meest ideale manier om een goede inschatting te maken.Tijdens een consult van 1.5 uur observeer ik een voeding en is ruim voldoende tijd heb om te oefenen en al je vragen te beantwoorden.  

Telefonisch consult 

Een telefonisch consult is bedoeld voor ouders die al een consult gehad hebben, wiens baby al goed aan de borst kan drinken en ouders die in het buitenland wonen.

Prenataal consult 

Soms zijn er bijzondere omstandigheden zoals de verwachting van een tweeling, een eerdere traumatische ervaring of iets anders waardoor het zinvol kan zijn om tijdens de zwangerschap al een consult af te spreken. Als gewenst maken we een borstvoedingsplan die je met je zorgverleners kan delen.

Wil je een afspraak maken?